no, kedze sa cosi ziadna baba nehlasi k slovu, tak to budem ja
@ drysoft: dovolim si malu pripomienku - spisovne sa hovori "otvorena tema"
nasi bratia cesi hovoria "otvorene tema"
a co sa tyka toho "velkeho zadku", pokial si to slecne povedal bez akychkolvek vulgarizmov, tak si myslim, ze je to v poho - stavaju sa aj horsie situacie
"co se tyka spiskich tarhoch, ta ja na ne nechodzim"
uprimne obdivujem ludi, ktori sa dokazu "opit do nalady"
skratka, ze su zabavni, nadmieru komunikativni, no proste je s nimi sranda
co vsak neznasam, a kvoli comu nechodim nielen na spisske trhy, ale aj na ine podobne "actions", tak to su ozrani
otravni, hlucni, a v nedelu poobede, ked sa odpracu z mesta stanky, tak vidno po nich vsade same zvratky - hlavne, ze je sranda
chudaci zamestnanci firmy brantner, ktori to musia odpratavat
tymto vsak nevnucujem ostatnym svoj nazor - kazdy ma pravo zabavat sa sposobom, akym chce
samozrejme nie napr. ublizovanim okoloiducim osobam

inac v piatok a aj v sobotu o 23:15 som mala moznost vidiet na zeleznicnej stanici to mnozstvo zabavychtivej mladeze, ktora cestovala z trhov poslednym nocnym osobakom domov smerom na Margecany
(ja som sla z poobednajsej smeny z Popradu

- to bola tiez sranda)
co mi vsak neuniklo, bol fakt, ze baby boli paradoxne podgurazene viac ako chalani
mna sa to sice netykalo, ale hanbila som sa aj tak - aj ked ja tiez v strese pouzivam "vybrane slova po "k" a "p"

, len ich nevykrikujem na ulici
skratka na zaver strucne - trhy by mali byt na to, aby sa clovek uvolnil, prisiel na ine myslienky, a nie sa stresoval kvoli nejakym machrujucim nespratnikom, ktori "nevladzu pit"
a mozno by som sla na trhy konecne po rokoch aj ja, keby tam boli aj poskakujuci chlapci na plazi, nielen babenky
trosku popozerat a poslintat pri pohlade na vysportovane panske zadocky