otvorena tema alebo "dristaj co chces"

Nenašli ste pre svoj postreh žiadnu kategóriu? Sem s ním.

Moderator: drysoft

otvorena tema alebo "dristaj co chces"

Postby drysoft » Thu Jul 16, 2009 1:07 pm

Otvorena tema znamena ze si tu mozte kazdy napisat co chce, samozrejme v ramci slusnosti, a tolerancie... dufam ze tu nic nebudem musiet mazat a tak podobne, snad vsetci viete ako sa ma clovek spravat :wink:
tolko moderatorske dristy :roll:
k veci predstavujem si to tak ze ak bude chchiet niekto nieco napisat smelo napise cokolvek ako ja chcem teraz napisat ze:
- som nahnevany neskutocne, pretoze som mal ist na Pohodu a koli praci nemozem, nejdem to rozvadzat mam dost vysoky tlak uz :evil: radsej napisem ze:
- som sa na trhoh krasne zabavil, dal som si langos, pivo bolo hnusne hned prve... u mna to je tak ze cim viac piva pijem tym je to dalsie horsie, tak som sa na to vybodol a padol taky napad ze v kazdom stanku na letusnej strane sa lognu dve poldeci.. pili sme vodku, dodrzal som slovo niekde boli aj tri kedze trebalo dopit lebo pomalicky kolegovci odpadavali 8) tesne pred levockou som podvadzal dal som si klobasku, ale ked tak krasne vonala :oops: este me to stocili pred radnicu tam si uz nepamatam ze kolko som toho vypil... potom sme sli do Zia bolo asi pol dvanastej, jednej pani - slecne som povedal ze ma velky zadok, sa jej chcem touto cestou ospravedlnit, ale tak ked bol velky tak co??? :!: :mrgreen: Trochu ma deprimovalo ze na mna baby len pozerali a ziadna nenasla odvahu sa ozvat... ale tak v tom stave v Ziu mi to bolo jedno to ma napadlo az v nedelu rano, resp poobede ked som vstal :) baby mozte sa ozvat.. mozno aj budem rozumiet ze o co ide :D na zaver som spred Zia odkopal az k rampam smerom na Smizany pol litrovu umelu flasu polovicne naplnenu vodou.. to aby mi skor zbehla cesta :D :lol:
taketo akcie by mali byt kazdy tyzden pocas leta ta klobaska bola fantasticka ozaj...
inac nepiste tu take litanie ako ja kto to ma potom citat?? :P
verim ze sa pridate vsetci nejakym postrehom a je uplne jedno o com minimalne ja sa postaram aby to tu trocha zilo :roll:
drysoft

Re: otvorene tema

Postby ugo čávez » Thu Jul 16, 2009 1:27 pm

ja by som to nenazval otvorena tema, ale podla tvojich slov "BUTĽAVÁ VŔBA".

...podla toho liebesbriefu si mal celkom obstojne prezite trhy, az na tie baby ( hadam si nemyslia, ze sa ich budeme doprosovat ?!? :D ) :D
moj nazor je taky, ze OU-TÚ BÍČ VOLEJBAL bol najlepsi na celych trhoch 8)
ugo čávez

Postby Mischo » Thu Jul 16, 2009 2:05 pm

Suhlasim,tie holky co tam tak poskakovali v tom piesku bolo asi najvecsie vzruso na tomto radoby-stereotypnom trhovisku.Kazdy rok je furt to iste od lacnych balonikov az po predaj pernikov konciacim zo stankami s bizuteriou a ludovym umenim...
Pre niekoho zabava-pre druheho zabitie casu dalsieho horkeho dna :wink:
Mischo

Postby backslash » Thu Jul 16, 2009 2:28 pm

Mischo, ale priznaj to, keď sme boli malí, tak sme sa na presne tie isté stereotypné sedliacke trhy tešili ako na niečo výnimočné. No nie? :)
backslash
Site Admin

Postby drysoft » Thu Jul 16, 2009 2:43 pm

Vy sa tomu aj tak nerozumiete :P :P ked som bol decko tesil som sa na kolotoc, na uticka hlavne... potom bolo asi 5 rokov co som na trhu bol len s donutenia skusat nejake veci holy v stanku pobehovat boze jak ja som toto neznasal... dalsich 5 rokov som na trhoch ani nebol :D a tento rok som sa musel ist resetnut lebo lebo. A caro trhov bolo pre mna posediet s kamosmi v hluku v bordeli rehotat sa na cely stan ked si nas uz konecne ludia vsimli sme sa postavili a sli dalej to je to prave orechove v tomto mojom veku co bolo na tych trhoch super 8) a este raz musim spomenut tu klobasku fantasticku joooj
a tie baby som nevidel a lutujem to ked tak o tom vsetci pekne hovorite :cry:
drysoft

Postby Mischo » Thu Jul 16, 2009 2:43 pm

No ale za nasich cias to malo este uroven,ale aj tie trhoviska by mali ist s modou a pokrokom.Ale zial i dnes su este zauzivane veci zo sociku :wink:
Mischo

Postby jollyhusky » Thu Jul 16, 2009 4:17 pm

no, kedze sa cosi ziadna baba nehlasi k slovu, tak to budem ja
@ drysoft: dovolim si malu pripomienku - spisovne sa hovori "otvorena tema"
nasi bratia cesi hovoria "otvorene tema" :mrgreen:
a co sa tyka toho "velkeho zadku", pokial si to slecne povedal bez akychkolvek vulgarizmov, tak si myslim, ze je to v poho - stavaju sa aj horsie situacie :oops:

"co se tyka spiskich tarhoch, ta ja na ne nechodzim" :mrgreen:
uprimne obdivujem ludi, ktori sa dokazu "opit do nalady" :mrgreen:
skratka, ze su zabavni, nadmieru komunikativni, no proste je s nimi sranda
co vsak neznasam, a kvoli comu nechodim nielen na spisske trhy, ale aj na ine podobne "actions", tak to su ozrani
otravni, hlucni, a v nedelu poobede, ked sa odpracu z mesta stanky, tak vidno po nich vsade same zvratky - hlavne, ze je sranda :mrgreen:
chudaci zamestnanci firmy brantner, ktori to musia odpratavat
tymto vsak nevnucujem ostatnym svoj nazor - kazdy ma pravo zabavat sa sposobom, akym chce
samozrejme nie napr. ublizovanim okoloiducim osobam :mrgreen:
inac v piatok a aj v sobotu o 23:15 som mala moznost vidiet na zeleznicnej stanici to mnozstvo zabavychtivej mladeze, ktora cestovala z trhov poslednym nocnym osobakom domov smerom na Margecany
(ja som sla z poobednajsej smeny z Popradu :mrgreen: - to bola tiez sranda)
co mi vsak neuniklo, bol fakt, ze baby boli paradoxne podgurazene viac ako chalani
mna sa to sice netykalo, ale hanbila som sa aj tak - aj ked ja tiez v strese pouzivam "vybrane slova po "k" a "p" :mrgreen: , len ich nevykrikujem na ulici

skratka na zaver strucne - trhy by mali byt na to, aby sa clovek uvolnil, prisiel na ine myslienky, a nie sa stresoval kvoli nejakym machrujucim nespratnikom, ktori "nevladzu pit" :twisted:
a mozno by som sla na trhy konecne po rokoch aj ja, keby tam boli aj poskakujuci chlapci na plazi, nielen babenky :mrgreen:
trosku popozerat a poslintat pri pohlade na vysportovane panske zadocky :oops:
jollyhusky

Postby Mischo » Thu Jul 16, 2009 4:39 pm

Ja nastastie nepijem uz cca. 5 rokov :wink: A vobec mi to nechyba...
Ale zato som fajciar...
Moje motto: Radsej umriet na rakovinu pluc,nez na cirhozu pecene :)
Celkovo aj ja neznasam opilcov,prave vtedy sa v kazdom ukaze ta najhorsia povaha osobnosti cloveka a s takych mne je samotne zle.
Ale ked vidim tie podgurazene 15-tky jak povecsinou v noci pokrikuju na cele mesto,co som si vsimol aj na trhoch,tak je to dost smutne...
Nevysiel nahodou aj na to zakon ?? Decko do 15-tich ma byt von v doprovode rodicov,co sa tyka barov a miest,kde sa podava alkohol,co na trhoch je to priam zvyklost a tradicia.
Mne aj vadilo,ze je tam vela cigonov (potencionalnych vreckarov) Kamoske tak zmizlo 50eur-nevyhoda vo velkej tlacenici na trhoch a hlavne vo vecernych hodinach...
Mischo

Postby drysoft » Thu Jul 16, 2009 4:43 pm

To bol preklep :oops: :oops: a ja som vedel ze na to pride jedine zena, skusim to nejak opravit v robote som uz na to nemal cas :P
ziadne vulgarismi ja som slusny chlapec, a opite baby asi chcu prist o panenstvo tak ze si to nepamataju, aspon ich to neboli alebo ja neviem :D ale ako chlapa ma to samozrejme tesi co si budeme nahovarat 8) 8) len keby to malo nad 20 to by som z toho mozno aj cosi mal :wink:
a opit sa do nalady viem kedykolvek, spit sa na mol to sa mi len raz podarilo a nebol to velmi prijemny zazitok :!:

inac mam neskutocny problem... budem sam doma dva tyzdne... ktora baba mi pride navarit???? :roll:
drysoft

Re: otvorena tema alebo "dristaj co chces"

Postby jollyhusky » Thu Jul 16, 2009 8:29 pm

Image

....baby, ktore by vedeli varit, tu na fore nie su.....Image
:shock: vsak tu vobec ziadne baby nie su!!!! :shock: kde su???? :shock:

@mischo: mas vo vsetkom pravdu
co sa tyka fajcenia a pitia nielen H2O, aj ja som si volakedy uzila - ale uz som skoncila aj s jednym aj s druhym :mrgreen:
fajcila som od strednej cca 10rockov :roll:
clovek si skratka za mlada musi vyskusat, ze by o nic neprisiel, keby si to nevyskusal
jollyhusky

Postby drysoft » Thu Jul 16, 2009 8:32 pm

ja uz viem ako to bude... prides mi Ty navarit :P mam paradne vinecko si dame do nosa to bude parada :wink: este ze som sikovny si vsetko vymysliet 8)
a ja som fajcil na zakladnej... a do nalady si vypijem kedykolvek, ale tak max raz za dva mesiace viac nie 8)
drysoft

Postby Mischo » Thu Jul 16, 2009 10:28 pm

Ja som tiez zacal fajcit od zakladky cca. asi ked som mal 12 rokov a prepadol som aj gamblerstvu (pojem light-gambler=clovek hrajuci doma PC hry namiesto toho aby sa tahal s partou po baroch :D )
Naprv som fajcil,ze som bol s partou,ale neskor mi to prisamveru zachutilo :wink:
S alkoholom som mal nemilu skusenot.Na konci uspesneho ukoncenia 9.rocnika na zakladke a po uspesnych prijmackach si to ziadalo oslavu,ved ako inak :D
A tak nahodou som to troska prehnal,miesal a hlavne nezapijal ziadnym nealko svinstvom + k tomu nalacno,proste chcel som si to vychutnat ako ked ma panic prist o panictvo :D :D :D
A tak som sa dorazil,ze som ani nevedel o sebe,ale nastastie som to prezil,len po dobu 2-3 dni boli silne abstinecne priznaky,kocovina+migrena dokopy,vtedy som mal chut sa akurat tak dorazit morfiom.. :)
Ale preslo to,ale uz nikdy viac a alkohol sa mi otvtedy totalne sprotivil...Je to taka moja mensia trauma a poucenie :)

PS: Jollyhusky a ked dovaris drysoftovi tak aj mne by sa niekto obratny v kuchyni hodil :wink:
PSS: Niesom narocny chutia mi pirohy a grilovane kura,ale od teba sa necham prekvapit :roll:
Mischo

Postby drysoft » Fri Jul 17, 2009 5:35 am

jollyhusky je dama v najlepsich rokoch ci ako sa to ma spravene napisat ked nechcem napisat ze je pre Teba pristara :lol: :lol: si musis tu svoju kamosku oslovit aby Ti navarila,, to vies ja sa za navarenie aj patricne podakujem a odmenim :twisted: :twisted: jollyhusky naucim Ta sa dat do nalady a potom pred vsetkymi povedat ze stacilo ale nepokazit tym naladu nikomu a hlavne nie sebe... a uvidis hned budes mat lepsi pocit so seba :wink:
ku mne prist navarit sa ozaj oplati, a je uplne jedno co sa bude varit zjem uplne vsetko jedle,,,, ide hlavne o spolocnost :roll:
drysoft

Postby jollyhusky » Fri Jul 17, 2009 3:57 pm

OOOOOOOOO, drysoft si skutocny gentleman ako sa patri!Image
ale ja sa vobec neurazim, ked povies, ze som pristara - mam 35, a sama o sebe hovorim, ze mladost v prdeli, a penzia v nedohladne :mrgreen:
co sa tyka varenia, tak som normalne poctena vasim zaujmom, ale bohuzial musia vam navarit vase kamosky Image
rychlo sup sup nejake pohladat
co sa tyka navrhu, drysoft, ze ma naucis dat sa do nalady, tak ta musim takisto sklamat Image
alkoholu sa vyhybam ako cert svatenej vode
mam uz cosi odzite za sebou, takze viem, co to so mnou urobi
nehanbim sa priznat, ze som mala parkrat co robit, aby som dosla domov na vlastnych - taka som bola zdruzganaImage
a kedze som majitelom pecene, ktora velmi rychlo reaguje na male mnozstvo alkoholu, tak som v takom stave velmi skoro Image
moja doktorka sa smeje, ze moja pecen je snom kazdeho alkoholika, tzn. ze sa opije rychlo a tym padom aj lacno

skratka na zaver - so mnou uz teraz nie je az taka sranda ako volakedy Image
jollyhusky

Postby drysoft » Fri Jul 17, 2009 4:34 pm

Moja ale ved presne o to ide :P :P :P
len dojdi urobis prazenicu pokecame a ja to... s 35 rocnou som sa este nebavil.. ma zaujima ci budem stihat za Tebou, takze sup sup zapad dva :wink:
drysoft

Next

Return to Rôzne